Njega licaNjega lica

Zdrava i meka koža nije nedostižan san ukoliko poduzimate odgovarajuće mjere i obraćate pozornost na prehranu i redovno vježbanje. Uravnotežena prehrana, hidratacija, te zaštita od sunca i vjetra bi trebali postati dnevna rutina. Ako želite prirodnu lijepu i zdravu kožu trebate slijediti četiri osnovna koraka koja ne smiju biti zaboravljena. Kada slijedite ta četiri koraka, izuzetno bitno je da se poštuje redoslijed izvođenja radnji! Preparate koje koristite obavezno prilagodite svom tipu kože!


Čišćenje

Čišćenje kože izuzetno je bitno kako bi se izbjegle akne i slični kožni problemi. Kožu treba navečer prije spavanja dobro očistiti kako bi mogla disati noću.Tonik za lice


Tonik za lice ne samo da čisti kožu i pomaže ukloniti razne ostatke čestica koje se ostavili čišćenjem, već istodobno hladi, njeguje, hidratizira i osvježava kožu. Tonik za lice zateže kožu i zatvara sve pore koje su se otvorile prilikom dubinskog čišćenja kože. Koristite tonik koje nije napravljen na alkoholnoj bazi, jer alkohol isušuje kožu.Piling lica

Piling uklanja mrtve stanice s kože, obnavlja kožu i smanjuje linije i bore lica. Mlada koža koja ostane nakon pilinga izgleda ljepše i zdravije. Proizvodi za piling lica uobičajeno sadrže alfa ili beta hidroksidnu kiselinu kako bi ubrzali proces, ali izbjegavajte one koji su granulirani budući da oni imaju tendenciju uništavanja i nove kože koja je puno osjetljivija od zrele kože koju treba ukloniti.


Vlaženje

Baš kao i tijelo, naša koža također treba hidrataciju i odgovarajuće hranjive tvari kako bi se održala zdrava. Bez vlage koža neće ostati lijepa i glatka. Lice je dio tijela koji je trajno izložen isušujućim efektima vremenskih uvjeta. Kožu treba tretirati dobrim ovlaživačima i kremama za sunčanje širokog spektra.Ukoliko želite uživo savjet o pravilnoj njezi lica, prilikom posjeta salonu zatražite da vam pokažemo kako pravilno nanijeti i utrljati preparate. Frizerski studio Green Room rado će vam izaći u susret i pokazati vam sve što vas zanima.